Laatste YZK Nieuws

Het IJsselsteins Zeemanskoor

Sinds december 2003 is in IJsselstein     Het IJsselsteins Zeemanskoor actief.       Het is een groep van rond de vijftig stoere zeebonken,                                                        Die elke maandagavond in de Ontmoetingskerk samenkomen om te repeteren.                                                         Het koor wordt begeleid door diverse accordeonisten en een grote trom speler die bij tijd en wijle ook op bekkens slaat.     Er wordt ook op banjo, gitaar, tamboerijn en mondharmonica gespeeld, en op gepaste momenten wordt een scheepsbel gehoord.

In oktober 2018 hebben ons 15 jubileum jaar gevierd, met een speciaal concert optreden in het Fucotheater te IJsselstein.

21-mei-2022   YZK optredens,               Fulco's Vocaal Festival

11:30  Fulco theater

13:30  Heeren van de wijn

Koor repetities:                                       maandag 19:30 tot 21:30